tiistai 22. marraskuuta 2011

Kipeen..

Nojuu on tullu mukavasti positiivista palautetta että kiitos kaikille vaan ;3

Viime viikonloppu meni siin että Sami tuli lauantaina käymään ja siin sit katottiin Kauna 2 äitin ja Jeren kaa (pikkuveli 11v.). Ei se ollu ees pelottava (voi vaikuttaa se et katottiin päivällä).Ja jos itte säikäyttää toisen kiljasemalla random kohdassa nii siit tulee jo komediaa ;). Sami joutu lähteen jo enne 19 mut sitte meses puhuttiin aamu 5 asti :'D Sen takia tuli nukuttuu vähä pitkää sunnuntaina. Sunnuntain ja maanantain välinen yö oli ihan hirvee.. ._. Näin vaik kui paljo painajaisii.. Yhes joku kiinalainen mies kidutti kaikkii naisii ja sitte tuli mun vuoro ja kunno tappelu sitä vastaan siin sitte. Seuraavassa oltiin jollain ihme mökil Krissen ja Jeren kanssa ja Krisse lukitsi mut puristuksiin kahen oven väliin ja sie metsäs oli pelottii pikkulapsii. Heräsin varm 10 krt sen yön aikana ja valvoin aina siin välis aina väh. 10 min.

Maanantaina sit kouluu 8 ja pois puol 11... Kiitos kuume. Eilinen ja tää päivä ny ollu kotona paitsi et tnä kävin nopee opotapaamisessa. Huomenna on vie ainaki kotipäiv et kattoo sit miten torstai. Nää sairas päivät on ny menny koton dataillessa ja Samin kans tekstatessa (yllättävää). Onneks vaa tämmöne pikku kuume ja pää kipee.

Olis mukava tulla terveeks enne perjantaita ku sillo tulee Sami (; ja on koko vklp :P

Nojaa eipä tässä oo ollu paljoa raportoitavaa ;D Vois ottaa viikonloppun jtn kuviakin. (sami ei vielä tiedä mtn (;)

Sit oli näitä anonyymejä kysymyksillä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi sulla :) Kirjota vielä useemmin!
Miks pitää olla kuukaus seurusteluu ennen yökylää? Miettiikö se et tapahtuu jotakin, vai onko sitten jo tapahtunut ja tälläin..? =)

No siis kiitos ekaksikin (; Yritän kirjottaa mutta vaikee jos ei mtn asiaa :D Enmpä tiiä, ne on jtn äitin sääntöjä ja kun tätä sääntöä ei ole ollut aijempien poikaystävien kohalla :'D En tiiä että mitä se oikeen pelkää .__o

Anonyymi kirjoitti...

käytkö saunassa samaan aikaa sun isänkin kanssa?

Arvasin et tulee tämmöne :D Mut siis juu käyn, samaahan perhettä sitä ollaan ja onhan se mut ny muutenki alasti nähny ku samassa taloudessa asutaan (x


Mut juu jos teil on jtn ehdotuksia tai jtn mistä haluutte mun tekevän postauksen ni kommenttia vaa :D Muuten onk aika arkipäiväsiin postauksii (:

~Jäskä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti