torstai 31. toukokuuta 2012

Ja päättärit lähestyy :3

Täs on sit meneillään peruskoulun vikat päivät.. Sillee jees ku kesä mut kyl jää kaipaan ylä-asteen kavereita ja sitä rentoutta.. Ku kuitenki kun lukioon meen ni tulee rankempaa. Ja tiiän et pitää ottaa itteään niskat kii lukios. Onha mul hyvä koulumenestys (ka ysin paikkeil) mut oon silti aik laiska opiskeleen et lukios pitää parantaa opiskelu tapoja (:




Mut juu, oltiin Lauran kanssa salareissul Stadis tos viikko sitte torstaina. Salanen koska olin ostaa Samille synttärilahjaa ja Laura lähti seuraks ja samal oli ostaa verkkosukkiksia ysien juhlaan. No se reissu oli kyl mukava :D Mä sit siin samal löysin alennuksest 2eurol kulmien nyppimispinsetit, eipä tarvi enää lainaa Krissen tai äitin :P Meil oli mukana Lauran järkkäri :3 Mine ny rakastan leikkii sillä ;D Kuvii tuli otettuu kyl tooosi vähä.. ku se kamera aina jotenki unohtuu. Mut täs vähä niistä vähäisistä kuvista mitä otettii:






                                            Nämä kuvat nyt on jollain tasolla sarkastisia




No nyt täl viikol kamera onki sit ollu Laural mukan joka pv. Sen muistikorttiki on nytte täynnä mitä oudoimpia ja retuimpia kuvia minest Jutast ja Laurast. Mut alkuun yks sentään onnistunu kuva:



Täs mei hiano bilsa työ :'D

Ja sit ne retard ones:







Meil oli aika normi alkuviikko ja tiistaina järkättii Lauran ja Jutan kans sit puoles tunnis mein perjantain luokan omapäivä. Siit oli jo ollu suunnitelmia joten varattiin leffaliput ja näin. Mennään siis perjantaina Stadiin leffaan ja syömään luokan ja luokavalvoja kaa (:








Keskiviikkona oli sitte Ysienjuhla. Ensi yseille on juhlaateria klo 14 sit sen jälkeen jaettii jtn stipendei ja sit ysien tanssit. Itte en tanssinu ku ei ollu parii. Sieltki on tottakai kuvia:



Mei ateria :P

Oli hiano, kiitos sille kuka sen on ikinä tehnytkään :3

Mei jälkkäri

Joku köksä ja kemian maikkojen tuotos? :'3




Jutta ja Laura < 3

Sanni < 3


Liisa <3 
(ei mikään mestariteos mun osalta :P)



Tnä oli aamu tunnit iha perus ja sit kaks tuntii ruotsii ja ruotsin maikka on kans mun lv. Eka tunti saatii vaa hölistä. Tokal tunnil mei lv oli sitte hankkinu meille pullaa ja limsaa :D ja päästiin vähä enne puol kahtatoista, normist ois loppunu kahelttoist. Ehin sitte puol 12 dösään (seuraava ois lähteny yhelt) ja tulin sil sit veikkolaan ku oon tän yön Samil :3 


~Jäskä

1 kommentti: